### **Venue 1- Central Hall (Morning Session)**

Students: - B.Tech. (ME+CT+CE+MIN+EE+CSE) & Computer Science Department

Coordinator: - Mr. Manish Agrawal

**Anchoring: - Mr. Chandra Shekhar Gautam** 

Cultural Program Coordinator: - Mr. Priyesh Jha & Mr. Satyam Tripathi

S. No.	Activity	Time	Duration
1.	Arrival of Students	9:30 AM	
2.	Lamp Lightening and Sarswati Pooja	10:00 AM	3 Minutes
3.	Welcome of Guest	10:03 AM	2 Minutes
4.	Kulgeet Gayan	10:05 AM	5 Minutes
5.	Address By Shri B.P. Soni, Honorable Chancellor	10:10 AM	5 Minutes
6.	Address By Prof. B.A. Chopade- Honorable Vice Chancellor	10:15 AM	5 Minutes
7.	Motivational Speech By Shri R.K. Modiji, IT Expert	10:20 AM	10 Minutes
8.	Cultural Program - Ashutosh Dwivedi- Solo Song	10:30 AM	5 Minutes
9.	Life Journey Experience By Er. A.K. Mittal, Director Training	10:35 AM	10 Minutes
	Mining Engineering		
10.	University Facilities and Support System - Mr. Avaneesh Mishra,	10:45 AM	5 Minutes
	Assistant Registrar (Scholar Ship Department)		
11.	Address By Dr. G.K. Pradhan- Dean FET	10:50 AM	5 Minutes
12.	Cultural Program - Bharat Short Film	10:55 AM	5 Minutes
13.	About NCC/NSS/UCC- Capton Shri Ravendra Singh Parihar UCC Officer	11:00 AM	5 Minutes
14.	Motivational Speech (Video – Shri Sandeep Maheswari)	11:05 AM	10 Minutes
15.	Cultural Program – Sneha, Sambhavi & Group- Western Song	11:15 AM	5 Minutes
16.	Motivational Speech By Dr. Akhilesh Waoo- Associate Dean - FCST	11: 20 AM	10 Minutes
17.	Cultural Directorate Promo Presentation	11:30 AM	2 Minutes
18.	Alumni Interaction- By Department	11:32 AM	5 Minutes
19.	National Anthem	11:37 AM	3 Minutes
20.	Refreshment Distribution and Departmental Visit	11:40 AM	

### **Venue 2- C11 Hall (Morning Session)**

Students: - Agriculture Science, Agriculture Engineering and Food Technology

Coordinator: - Dr. Rama Sharma Anchoring: - Ms. Madhulika Singh

Cultural Program Coordinator: - Mr. Pramod Chandra Sharma

S. No.	Activity	Time	Duration
1.	Arrival of Students	9:30 AM	
2.	Lamp Lightening and Sarswati Pooja	10:00 AM	3 Minutes
3.	Welcome of Guest	10:03 AM	2 Minutes
4.	Kulgeet Gayan	10:05 AM	5 Minutes
5.	Address By Dr. S.S. Tomar, Dean FAST	10:10 AM	5 Minutes
6.	Address By Dr Harshwardhan, Pro Vice Chancellor (Development)	10:15 AM	5 Minutes
7.	University Facilities and Support System - Mr. Avaneesh Mishra, Assistant Registrar (Scholar Ship Department)	10: 20 AM	5 Minutes
8.	Cultural Program- Shaivy Mishra –Solo Song	10:25 AM	5 Minutes
9.	Life Journey Experience By Dr. R. C. Tripathi, Dy. Director -Forestry	10:30 AM	10 Minutes
10.	Address By Prof. B.A. Chopade- Honorable Vice Chancellor	10:40 AM	5 Minutes
11.	Cultural Program- Akash Kewat –Solo Dance	10:45 AM	5 Minutes
12.	Motivational Speech By Dr. Vipin Beohar, Director Extension	10:50 AM	10 Minutes
13.	Cultural Directorate Promo Presentation	11:00 AM	2 Minutes
14.	Motivational Speech (Video – Shri Sandeep Maheswari)	11:02 AM	10 Minutes
15.	Cultural Program - Mrs. Monu Tripathi –Solo Song	11:12 AM	5 Minutes
16.	NCC/NSS/UCC- Ms. Prachi Singh Baghel - NCC Officer	11:17 AM	5 Minutes
17.	Alumni Interaction- By Department	11:22 AM	5 Minutes
18.	National Anthem	11:27 AM	3 Minutes
19.	Refreshment Distribution and Departmental Visit	11:30 AM	

### **Venue 3- Vivekanand Hall (Morning Session)**

**Students: - Diploma Engineering (ALL)** 

Coordinator: - Dr. Mahendra Kumar Tiwari and Dr. Dinesh Mishra

Anchoring: - Dr. Mahendra Kumar Tiwari

Cultural Program Coordinator: - Mr. Shailendra Kumar

S. No.	Activity	Time	Duration
1.	Arrival of Students	9:30 AM	
2.	Lamp Lightening and Sarswati Pooja	10:00 AM	3 Minutes
3.	Welcome of Guest	10:03 AM	2 Minutes
4.	Kulgeet Gayan	10:05 AM	5 Minutes
5.	Address By Er. R.K. Shrivastava- Administrator Engineering	10:10 AM	5 Minutes
6.	Life Journey Experience By Prof. G.C. Mishra, Director (Cement Technology & DSW)	10:15 AM	10 Minutes
7.	Cultural Program- Sneha Tripathi- Solo Song	10: 25 AM	5 Minutes
8.	Address By Dr. R.S. Tripathi- Pro Vice Chancellor (Administration)	10:30 AM	5 Minutes
9.	Cultural Program - Indra Kumar- Solo Dance	10:35 AM	5 Minutes
10.	Motivational Speech (Video – Shri Sandeep Maheswari)	10:40 AM	10 Minutes
11.	Motivational Speech By Dr. Pankaj Shrivastava- Associate Dean -FET	10:50 AM	10 Minutes
12.	Cultural Program – Garvit & Deeksha - Duet Song	11:00 AM	5 Minutes
13.	Address By Prof. B.A. Chopade- Honorable Vice Chancellor	11:05 AM	5 Minutes
14.	NCC/NSS/UCC- Dr. Mahendra Kumar Tiwari, NSS Program Coordinator	11:10 AM	5 Minutes
15.	University Facilities and Support System - Mr. Avaneesh Mishra, Assistant Registrar (Scholar Ship Department)	11:15 AM	5 Minutes
16.	Alumni Interaction- By Department	11:20 AM	5 Minutes
17.	Cultural Directorate Promo Presentation	11:25 AM	2 Minutes
18.	National Anthem	11:27 AM	5 Minutes
19.	Refreshment Distribution and Departmental Visit	11:30 AM	

#### **Venue 1- Central Hall (Afternoon Session)**

Students: - Life Sciences, Pharmacy, Basic Sciences and Paramedical Sciences

Coordinator: - Mr. Dhirendra Mishra and Mr. Prabhakar Singh Tiwari

Anchoring: - Dr. Ashwini A. Waoo

Cultural Program Coordinator: - Mr. Priyesh Jha & Mr. Satyam Tripathi

S. No.	Activity	Time	Duration
1.	Arrival of Students	12:15 PM	
2.	Lamp Lightening and Sarswati Pooja	12:30 PM	3 Minutes
3.	Welcome of Guest	12:33 PM	2 Minutes
4.	Kulgeet Gayan	12:35 PM	5 Minutes
5.	Address By Dr. G.P. Richhariya, Dean FLST, Dean I/C FPST	12:40 PM	5 Minutes
6.	Life Journey Experience By Shri A.K. Soni- Honorable Pro Chancellor	12:45 PM	10 Minutes
7.	Cultural Program- Indra Kumar –Solo Dance	12:55 PM	5 Minutes
8.	NCC/NSS/UCC- Dr. Deepak Mishra- NSS Program Officer	1:00 PM	5 Minutes
9.	Address By Prof. B.A. Chopade- Honorable Vice Chancellor	1:05 PM	5 Minutes
10.	University Facilities and Support System - Mr. Avaneesh Mishra, Assistant Registrar (Scholar Ship Department)	1:10 PM	5 Minutes
11.	Cultural Program – Ashutosh Dwivedi- Solo Song	1:15 PM	5 Minutes
12.	Address By Dr. R.S. Nigam, Dean Basic Sciences	1:20 PM	5 Minutes
13.	Motivational Speech By Dr. Kamlesh Choure, Associate Dean -FLST	1:25 PM	10 Minutes
14.	Cultural Program – Akash Kewat- Solo Dance	1:35 PM	5 Minutes
15.	Motivational Speech By Dr. S.P. Gupta, Director, FPST	1:40 PM	10 Minutes
16.	Motivational Speech (Video – Shri Sandeep Maheswari)	1:50 PM	10Minutes
17.	Cultural Program- Ashutosh, Sambhavi & Group- Group Song	2:00 PM	5 Minutes
18.	Alumni Presentation –By Department	2:05 PM	5 Minutes
19.	Cultural Directorate Promo Presentation	2:10 PM	2 Minutes
20.	National Anthem	2:12 PM	3 Minutes
21.	Refreshment Distribution and Departmental Visit	2:15 PM	

### **Venue 2- C11 Hall (Afternoon Session)**

**Students: - Humanities and Education Department** 

Coordinator: - Dr. Dileep Kumar Tiwari

**Anchoring: - Mr. Shivam Pandey** 

Cultural Program Coordinator: - Mr. Pramod Chandra Sharma

S. No.	Activity	Time	Duration
1.	Arrival of Students	12:15 PM	
2.	Lamp Lightening and Sarswati Pooja	12:30 PM	3 Minutes
3.	Welcome of Guest	12:33 PM	2 Minutes
4.	Kulgeet Gayan	12:35 PM	5 Minutes
5.	Address By Dr. Shekhar Kumar Mishra, COE	12:40 PM	5 Minutes
6.	Life Journey Experience By Dr. R.S. Nigam Dean, Education	12:45 PM	10 Minutes
7.	Cultural Program- Shaivy Mishra, Solo Song	12:55 PM	5 Minutes
8.	Motivational Speech (Video – Shri Sandeep Maheswari)	1:00 PM	10 Minutes
9.	Address By Dr. Harshwardhan -Pro Vice Chancellor (Development)	1:10 PM	5 Minutes
10.	Motivational Speech By Shri Rajiv Bairagi, Asst. Professor Humanities	1:15 PM	10 Minutes
11.	Address By Prof. B.A. Chopade- Honorable Vice Chancellor	1:25 PM	5 Minutes
12.	Cultural Program -Pardeshwar Sharan Tripathi, Solo Dance	1:30 PM	5 Minutes
13.	University Facilities and Support System - Mr. Avaneesh Mishra, Assistant Registrar (Scholar Ship Department)	1:35 PM	5 Minutes
14.	NCC/NSS/UCC- Ms. Prachi Singh Baghel, NCC Officer	1:40 PM	5 Minutes
15.	Cultural Program -Garvit and Diksha, Duet Song	1:35 PM	5 Minutes
16.	Motivational Speech By Dr. R.S. Mishra, Head, Dept. of Education	1:40 PM	10 Minutes
17.	Alumni Interaction – By Department	1:50 PM	5 Minutes
18.	Cultural Directorate Promo Presentation	1:55 PM	2 Minutes
19.	National Anthem	1:57 PM	5 Minutes
20.	Refreshment Distribution and Departmental Visit	2:00 PM	

### **Venue 3- Vivekanand Hall (Afternoon Session)**

**Students: - Management and Commerce Department** 

Coordinator: - Mr. Pramod Kumar Dwivedi

**Anchoring: - Mrs. Shinu Shukla** 

Cultural Program Coordinator: - Mr. Shailendra Kumar

S. No.	Activity	Time	Duration
1.	Arrival of Students	12:15 PM	
2.	Lamp Lightening and Sarswati Pooja	12:30 PM	3 Minutes
3.	Welcome of Guest	12:33 PM	2 Minutes
4.	Kulgeet Gayan	12:35 PM	5 Minutes
5.	Address By Dr. Harshwardhan –Dean FMS & Pro Vice Chancellor (Development)	12:40 PM	5 Minutes
6.	Life Journey Experience By Prof. G.C. Mishra, DSW	12:45 PM	10 Minutes
7.	Address By Dr. R.S. Tripathi- Pro Vice Chancellor (Administration)	12:55 PM	5 Minutes
8.	Cultural Program-Diksha & Garvit, Duet Song	1:00 PM	5 Minutes
9.	Motivational Speech By Dr. Kaushik Mukherjee, Associate Dean-FMS	1:05 PM	10 Minutes
10.	Motivational Speech (Video – Shri Sandeep Maheswari)	1:15 PM	10 Minutes
11.	Cultural Program -Shruti Gupta, Solo Song	1:25 PM	5 Minutes
12.	Motivational Speech By Dr. Dhirendra Ojha, Head, Commerce Department	1:30 PM	10 Minutes
13.	Address By Prof. B.A. Chopade- Honorable Vice Chancellor	1:40 PM	5 Minutes
14.	Cultural Program – Aditi Mishra, Solo Dance	1:45 PM	5 Minutes
15.	University Facilities and Support System - Mr. Avaneesh Mishra, Assistant Registrar (Scholar Ship Department)	1:50 PM	5 Minutes
16.	NCC/NSS/UCC- Capton Shri Ravendra Singh Parihar	1:55 PM	5 Minutes
17.	Alumni Interaction – By Department	2:00 PM	5 Minutes
18.	Cultural Directorate Promo Presentation	2:05 PM	2 Minutes
19.	National Anthem	2:07 PM	3 Minutes
20.	Refreshment Distribution and Departmental Visit	2:10 PM	

#### **Venue 4- Moot Court**

Students: - Law Department Coordinator: - Dr. Sudhir Jain Anchoring: - Mrs. Gayatri Rathore

Cultural Program Coordinator: - Mr. Satyam Tripathi and Mr. Umesh Kumar Verman

S. No.	Activity	Time	Duration
1.	Arrival of Students	11:45 AM	
2.	Lamp Lightening and Sarswati Pooja	12:15 PM	3 Minutes
3.	Welcome of Guest	12:18 PM	2 Minutes
4.	Kulgeet Gayan	12:20 PM	5 Minutes
5.	Address By Dr. Sudhir Jain, Dean Faculty of Law	12:25 PM	5 Minutes
6.	Address By Prof. B.A. Chopade, Honorable Vice Chancellor	12:30 PM	5 Minutes
7.	University Facilities and Support System - Mr. Avaneesh Mishra, Assistant Registrar (Scholar Ship Department)	12:35 PM	5 Minutes
8.	Cultural Program- Shruti Gupta- Solo Song	12:40 PM	5 Minutes
9.	Life Journey Experience By Dr. Vipin Beohar, Director Planning	12:45 PM	10 Minutes
10.	NCC/NSS/UCC- Dr. Rama Shukla, Program Officer, NSS	12:55 PM	5 Minutes
11.	Cultural Program- Pardeshwar Sharan Tripathi, Solo Dance	1:00 PM	5 Minutes
12.	Motivational Speech (Video – Shri Sandeep Maheswari)	1:05 PM	10 Minutes
13.	Address By Shri A.K. Soni- Honorable Pro Chancellor	1:15 PM	5 Minutes
14.	Motivational Speech By Shri. Suryanath Singh Gaharwar, Academic Advisor, Faculty of Law	1:20 PM	10 Minutes
15.	Cultural Program – Mrs. Monu Tripathi, Solo Song	1:30 PM	5 Minutes
16.	Address By Dr. R.S. Tripathi- Pro Vice Chancellor	1:35 PM	5 Minutes
	(Administration)		
17.	Cultural Program -Indra Kumar, Solo Dance	1:40 PM	5 Minutes
18.	Cultural Directorate Promo Presentation	1:45 PM	5 Minutes
19.	National Anthem	1:47 PM	5 Minutes
20.	Refreshment Distribution and Departmental Visit	1:50 PM	